Ett drömigt hus till min trädgård tack!

Ett drömigt hus till min trädgård tack!

Det finns många olika typer av hus man behöver välja mellan när man bygger nytt, allt ifrån moderna hus till New England hus. Vilket du väljer beror helt på dig själv och din familj. Alla alternativen har både nackdelar och fördelar, rent funktionsmässigt och utseendemässigt. Utseendemässigt är det naturligtvis så att er egen smak avgör vad ni tycker om, även om just New England hus har varit attraktivt under väldigt många år just på grund av dess utseende.

Stilen New England kommer inte så överraskande från den amerikanska östkusten och från området som heter just New England. Stilen klassas ofta ihop med just marina idéer och hus byggda i stilen finns framförallt längs kuster men absolut inte enbart där. Stilen har letat sig fram till alla områden i Sverige oavsett hur långt bort havet ligger. Det som utmärker sig speciellt mycket med New England hus är den liggande träpanelfasaden som nästan alltid infinner sig på hus byggda i denna stil. Det är också högst ovanligt med mörka färger på New England hus. Det brukar vara högt i tak och stora fönster riktade mot havet eller mot någon typ av utsikt, men det är inte ett lika stort måste som träpanelfasaden.

Om du vill matcha inredningen med ditt New England hus så finns det många detaljer som du bör satsa på. New England hus har tydliga drag på utsidan och insidan, men det finns också en stil som går att inreda i. Randiga soffor, kuddar eller mattor i blått och vitt är klassiskt New England. Naturmaterial och mörka trämöbler är också något som passar perfekt. Tillsammans blir dessa inredningsdetaljer mycket hemtrevliga och ger en känsla av både marint och hemtrevlighet. Stilen är oerhört populär just eftersom den på flera sätt är odödlig. För att få mer inspiration är det bara att söka runt på internet, där kommer du att överösas med idéer och tips. New England-stilen är svårslagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>